Laatste zaterdag in september: Puur Wijks Festival

Op zaterdag 24 september 2022 vindt er van 13.00 – 17.00 uur een uniek eendaags festival plaats in het centrum van Wijk bij Duurstede!

Op drie locaties in de binnenstad – de Markt, de Mazijk en het Calypso theater – staat de middag in het teken van muziek en gezelligheid, waarin gezongen en meegezongen kan worden. Laagdrempelig voor deelnemers en publiek, maar ook voor fijnproevers van (zang-) kunst op hoog niveau.

Puur Wijks, want het festival richt zich vooralsnog op de eigen gemeente en is bedoeld om de onderlinge culturele banden aan te halen, ophef en vertier te veroorzaken en de reputatie van Wijk bij Duurstede als ‘ongedwongen culturele broedplaats’ weer een oppepper te bezorgen.

THEMA 2022: “WIJK Z(W)INGT – zingen met een kwinkslag”
Er mag gelachen worden! Liederen met humor, op muziek gezette lol-poëzie: het wordt uitdrukkelijk aangemoedigd om het op het repertoire te zetten. Houd deze website in de gaten, de programmering wordt eerdaags bekend gemaakt.